Vinst med 5-1 mot Lammhult!

av | aug 1, 2021 | HERRLAGET

Under torsdagskvällen genrepade vi inför seriestarten nästa fredag och det blev ett målkalas ! Det började med ett tidigt mål för bortalaget efter en slarvig situation i det defensiva där deras forward kunde passa bollen i öppen kasse. Inte långt efter det gav vi svar på tal efter att Macke tryckte in bollen efter en kalsong hörna. Det blev inga fler mål i första halvlek, men vi förde spelet5 för det mesta och hade ett antal bra kombinationer och sekvenser i det offensiva.

Redan efter 5 minuter i andra halvlek tar vi ledningen efter att Martin Saläng gör mål efter ett fint inlägg från Salah som han säkert nickade in. 3-1 kom i 77:e efter ett långt inlägg i djupled från Oskar , som Jake sedan slängnickade ribba in , mycket vackert mål. Redan tre minuter senare placerar Gallon bollen in vid stolpen efter att han tagit med sig den samma ända nere från backposition. Sista målet kom efter en fin spelvändning  som gick väldigt snabbt där Said kunde spela Jake som fick fritt läge och lugnt sprang runt målvakten och lade in bollen i öppet mål.

Sammanfattningsvis så gör vi en bra match och vi löser vårt spel på många olika sätt med olika kombinationer. Det finns mycket gott från matchen som vi kan ta med oss in i säsongen. Nu ser vi fram emot matchen på fredag mot Hovshaga och vi hoppas att så många som möjligt vill komma till Ingelvi och stötta oss. HEJA BYN!