Viktig trepoängare mot IFK Lammhult !

av | aug 30, 2020 | FÖRENING, HERRLAGET

IFK Lammhult-Ingelstad IK 1-2 (1-0)

IIK tog tre viktiga poäng bnär man bortabesegrade IFK Lammhult med 2-1 efter underläge 0-1 i paus.

Efter en bra inledning första 7-8 minuterna så går första halvlek i Lammhults favör då de vinner fler dueller och är vassa i sina omställningar. Andra halvlek från vår sida där vi är det spelförande laget och har längre sekvenser med boll när vi anfaller och skapar 4-5 bra möjligheter utan att få utdelning första 25 min. Sista 20 lossnar det och vi lyckas vända matchen efter 2 fina mål av Linus Södergren och Martin Åkerman.

En riktig laginsats där vi visar bra fighting spirit och tar en stark seger mot ett duktigt och svårspelat hemmalag. Med segern tar vi steget upp till 4:e plats i tabellen och närmast väntar Markaryds IF hemma lördag 5/9 15.00. OBS! fortsatt publikfritt som g’äller.

Målen: 1-0 (41) Linus Carlsson, 1-1 (71) Linus Södergren, 1-2 (81) Martin Åkerman.