Vakanser i föreningen 2016

av | okt 25, 2015 | FÖRENING

Vi börjar närma oss slutet på säsongen 2015 i Ingelstad IK. Ni är många som gör fantastiska insatser för att våra barn och ungdomar ska kunna idrotta aktivt varje vecka. I en förening av IIK:s storlek så behövs alltid fler personer som engagerar sig, ju fler man är ju mindre insats blir det. Inför kommande säsong har vi flertalet platser som behöver fyllas med personer som är intresserade av IIK just nu och i framtiden. Beskriver rollerna nedan och ber just dig att fundera på om du är intresserad av att ta dig an en inspirerande roll. Möjligen känner du någon som du kan rekommendera, tveka då inte att ta kontakt med mig på uppgifterna nedan.

Ledamot valberedningen: Är den tillsammans med ordföranden i valberedningen som arbetar för att säkerhetsställa att det finns personer till de olika rollerna i föreningen. En del i föreningens högsta organ.

Ordförande i styrelsen: Leder styrelsens arbete och ansvarar för att det sker i enlighet med föreningens stadgar. Är vidare ett stöd för ungdomssektionen samt övriga sektioner i föreningen. Väldigt givande och kontaktskapande roll.

Ledamot i styrelsen: Jobbar tillsammans med övriga styrelsemedlemmar för att ge föreningens medlemmar bästa möjliga förutsättningar. Har stor påverkan på sin egen roll och vilka frågor man vill driva.

Kioskansvarig: Tillser så att en av de största inkomstkällorna för föreningen fungerar. Jobbar med beställning av varor för påfyllning i kiosken på Ingelvi och i samband med Sportlovscupen. Är den som tillsammans med styrelsen tillsätter schema för herr och damlagets hemmamatcher.

Jag kan inget annat än att rekommendera just dig att bli en del av IIK på ett aktivt vis, det är en av landets mest välskötta föreningar där flertalet personer lägger väldigt mycket tid för att det ska fortsätta vara på detta vis. Inte minst viktigt att tillägga, vi också väldigt roligt.

Marcus Ottosson, Ordförande