Tungt poängtapp i Nickebo!

av | maj 29, 2016 | HERRLAGET

Nickebo IK-Ingelstad IK 0-0

Med tanke på tabelläget kan man tycka att en poäng borta är okey. Känslan efter matchen var definitivt inte sådan, sett till hur matchen såg ut borde dom tre poängen definitivt hamnat i Ingelstad.

Vi börjar matchen klart bäst och skapar en del riktigt vassa chanser som dock inte resulterar i mål. Mitt i halvleken jämnar spelet ut sig, men hemmalaget skapar egentligen bara en målchans och det var ett skott utifrån där Jocke halkar, men får se bollen smita utanför stolpen. I slutet av halvleken tar vi över igen, men bolluslingen ville inte in i mål.

DSC_0012

DSC_0013

DSC_0014

Andra halvlek lägger vi gasen i botten direkt och skapar in om några minuten 3-4 riktigt bra lägen, men inte heller här får vi någon utdelning. Vi trummar på och hemmalaget får mest slå ifrån sig, vi skapar hur mycket som helst, men det börjar kännas som om detta är en kväll då bolluslingen vägrar att hitta in i mål. Vi har fyra stolpträffar och säkert ett dussin ytterligare riktigt kvalificerade målchanser, men tyvärr slutar matchen 0-0 vilket kändes riktigt surt. Förutom dom uteblivna målen ska vi vara riktigt nöjda med vad vi presterar, vi gör en riktigt bra match som vi förhoppningsvis kan ta med oss inför fortsättningen. A-laget har nu ingen match förrän 10/6 då Alstermo väntar på bortaplan.