Tung trepoängare mot Vederslö/D !

av | maj 10, 2018 | HERRLAGET

Vederslöv/Dänningelanda IF-Ingelstad IKI 0-1 (0-0)

I strålande sol i onsdagens match på Dänningevallen lyckades vi efter ett sent mål bärga tre blytunga poäng. Härligt att vi börjar plocka trepoängare på bortaplan vilket vi hade svårt för förra säsongen.

Första halvlek är vi inte nöjda med, kändes som om vi inte var riktigt där, tog inte löpningar och jobbet som krävs för att ta med sig poäng. Sista 7-8 minuterna händer plötsligt något, vi får mer spring i benen och sätter lite press på hemmaförsvaret. Inte heller hemmalaget skapar speciellt mycket under denna halvlek där underhållningsvärdet hade en del övrigt att önska.

I andra tycker jag att vi höjer oss ett snäpp och skapar lite mer än tidigare. Känns som vi är på gång att ta över tillställningen. Med ca 20 minuter kvar jublar vi över ett förmodat ledningsmål efter hörna som tyvärr avblåses för offside. Med 9 minuter kvar kommer till slut ledningsmålet som visar sig bli ett segermål. Nyssinbytte Tim A slår ett hårt och distinkt inlägg från högerkanten som Macke D stöter in i mål och gissa om det kändes skönt. Vi lyckas sedan hålla undan och segern är ett faktum, gissa om det kändes skönt. Sett till nittio minuter tycker jag trots allt att vi är det något bättre laget, utan att imponera, men segern var enligt mitt tycke rättvis.

Nu laddar vi för premiäromgångens uppskjutna mot Häradsbäck borta som spelas Måndag 14/5 19.00.

Vill härmed även gratta Annie Helge som återigen blir uttagen i veckans lokalelva vilket ingen av herrarna hittills lyckats med. Stort grattis från herrlaget Annie !