Tung Söndag på Ingelvi!

av | aug 31, 2015 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Ljungbyholm GoIF 0-3 ( 0-2 )

Det blev en tung Söndagskväll på Ingelvi då vi gästades av Ljungbyholm. Det är bra att lyfta på hatten och erkänna att vi förlorade mot ett för dagen bättre lag än oss. Vi mötte ett lag som sett över 90 minuter var hetare än oss samtidigt som vi underpresterar, då blir det inga poäng.

1508307 1508305

Vi skapar matchens första riktigt heta chans då Daniel C får ett bra läge i straffområdet men bolluslingen smiter retfullt strax utanför stolpen. Gästerna får en höra i 15:e minuten , vi tappar helt markeringen och man nicker snyggt in ledningsmålet, kändes lite onödigt. Gästerna var pigga och sökte ofta lång boll ut mot sin duktige högermittfältare som ofta oroade. Efter 30 minuter kom chock två då en helt omarkerad spelare i straffområdet enkelt kunde placera in 0-2, där var vi inte alls med i svängarna. Vi går till halvtidsvila med 0-2 i baken vilket vi självklart inte kan vara nöjda med det krävs ett rejält lyft om vi ska ta oss tillbaka in i matchen.

1508304

Vi startar andra halvlek riktigt bra och skapar första kvarten minst fyra riktigt bra lägen att göra mål, men tyvärr fanns inte riktigt skärpan där i dag. I 70:e minuten gör istället bortalaget 0-3, där borde vi haft en frispark i läget innan, men den uteblev och uppförsbacken blev för stor. Trots ytterligare ett par bra lägen lyckas vi inte spräcka nollan i dag. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen, loppet är långt ifrån kört. Nu gör vi en bra träningsvecka så att vi kommer väl förberedda till Lördagen bortamatch mot Ryd.