Tung förlust mot Konga !

av | sep 1, 2018 | HERRLAGET

Konga SK-Ingelstad IK 1-0 (1-0)

Det blev en tung förlust borta mot Konga för herrlaget i fredagskvällens match. Det är bara att konstatera att vi är inne i en tung period just nu där vi definitivt inte har marginalerna med oss.

I kvällens match startar hemmalaget klart piggast och det känns inte som vi är riktigt där, vi får inte spelet att stämma. I 30:e minuten tar hemmalaget rättvist ledningen med minsta möjliga marginal, stolpe in. Vi får åter igen jobba i uppförsbacke. Baklängesmålet blir dock en väckarklocka och vi tar över spelet och får bra tryck på hemmalaget, vilket dock inte resulterar i något mål , vi går till paus med 0-1 i baken.

I andra tar vi direkt tag i taktpinnen och spelar helt okey. Hemmalaget får nu jobba hårt för att freda sitt mål. Trots stort spelövertag lyckas vi inte få in bolluslingen utan vi får lämna planen med en tung 1-0 förlust, här borde vi fått med oss minst en pinne. Känns som vi just nu är lite stukade, vi har svårt med målproduktionen och då är det svårt att få med sig några segrar. Trots skral poängskörd i höst har vi definitivt inte gett upp hoppet om en kvalplats. För att detta ska vara fortsatt möjligt krävs det dock en seger i nästa match då vi möter Tingsryd United hemma på Lördag 15.00.