Rottne IF – Ingelstad IK 0-4 ( 0-2 )

En härlig fotbollskväll på Vidingeskans i Rottne, och tre nya härliga poäng till IIK. Rottne ställde ett ungt och orutinerat lag på benen och man räckte helt enkelt inte till mot IIK. Vi gjorde väl inget större avtryck, men det räckte gott och väl till att bärga tre mycket viktiga poäng för att även fortsättningsvis vara med och strida i toppen.

DSC_0002

DSC_0004

Hemmalaget börjar piggt och med stor entusiasm, men det blir IIK som gör första målet redan i 11:e minuten då Martin S slår in en retur efter inspel av Jocke L. Kändes skönt att få första målet. I målchansväg händer det sedan inte speciellt mycket förrän i 43:e minuten då Adam H spelar fram Oscar C som behärskat rullar in 2-0, skönt för oss men självklart tungt för hemmalaget.

DSC_0006

Vi får en rivstart redan efter sex spelade minuter i andra då Anton N snyggt framspelar Oscar C som inte gör något misstag och 3-0 är ett faktum. Åtta minuter senare gör Adam H 4-0 framspelad av Emil N. Matchen känns avgjord och det blir lite avslaget trots stora fria ytor att spela på. Tycker vi borde gjort ett par mål till på dom chanser vi skapar men så blir inte fallet. Vi är självklart nöjda med dom tre inspelade poängen och nu är det bara att ladda inför hemmamatchen mot Nickebo på fredag. Här måste vi höja oss ett snäpp om vill fortsätta bärga in nya trepoängare.