Tre blytunga poäng mot Ängö BK !

av | jun 6, 2019 | HERRLAGET

Ingelstad IK – Ängö BK 3-2 ( 1-1 )

Som vanligt får man väl nästan säga är vi inte riktigt på tårna från början. Vi är inte riktigt där i markeringen. Bortalaget börjar bäst och får utdelning i form av 0-1 på nick efter 18 spelade minuter. Vi har haft en ful ovana senaste tiden att komma i underläge. Bortalaget är duktiga med boll, och ganska snart visade det sig att dom gärna sökte slå långbollar på sina yttermittfältare, och det gjorde dom bra. Vi jobbar oss sakta men säkert in i matchen och jämnar ut spelet. I 33:e minuten kommer kvitteringen på ett mycket vackert mål av Alexander K som drar till på halvvolley och en chanslös målvakt kan bara konstatera faktum, årets mål på Ingelvi så här långt. Vi går till pausvila med ett rättvist oavgjort resultat.

Bortalaget har en bra period i början av andra då vi får jaga mycket boll, men gör det bra. I 59:e minuten drar vi upp ett anfall på vänsterkanten genom nyss inbytte Leo A som tar en lång löpning och kommer förbi sin back och serverar ett perfekt inspel till Jacob H som sätter dit ledningsmålet. Nu ser det bra ut bortalaget börjar bli lite gnälliga och det blir lite små irriterat. Kvitteringen kommer lite snöpligt i 66:e minuten . Nu känns det hugget som stucket hur det ska gå, skapas en del lägen åt bägge håll. Det ser ut att gå mot delad pott, men tji fick vi Leo A ville annat, framspelad av Jacob H visar han mycket vilja och forcerar in segermålet efter 93 spelade minuter, gissa om det kändes gott.

Tre mycket viktiga poäng bärgades, en riktigt bra insats där vi visar bra moral och gör jobbet hela vägen.Nu väntar närmast Färjestaden borta fredag kväll 19.30.