Träningsmatch mot Åryds IK !

av | feb 25, 2019 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Åryds IK 1-2 (1-1)

Helgens träningsmatch mot kommande seriekollegan Åryds IK slutade 1-2 till gästerna efter 1-1 i paus.

Även detta en nyttig match där vi fick möta ett lag som har flera spelare med erfarenhet från högre serier och det skulle förvåna om man inte tillhör topp två när serien är färdigspelad i höst.

Åryd har initiativet första 25-30 min och skapar ett par möjligheter av kvalité , men Lucas F gör ett par fina ingripanden samtidigt som vi agerar stabilt totalt sett. IIK tar ledningen efter en tilltrasslad situation i straffområdet med efterföljande flipperspel där Ahmed H är sist på bollen. Ett par minuter senare kvitterar Åryd på straff genom Oliver N.

I inledningen av andra halvlek tar gästerna ledningen efter en fin individuell prestation av Cristian P. Efter målet tar IIK över initiativet och skapar ett par fina möjligheter till kvittering, bla. ett friläge för Felix E där gästernas målvakt gör en bra parad.

Totalt sett en bra och nyttig genomkörare för oss där vi under perioder av matchen gör en bra prestation.

Mål 1-0 (38) Ahmed Haadi, 1-1 (41) Oliver Nedanovski straff, 1-2 (54) Cristian Paz.

Nästa träningsmatch spelas lördag 2 mars 13.00 på Sportfältet då vi möter Växjö BK.