Tränarfrågan löst för Damlaget!!!

av | feb 5, 2015 | FÖRENING

DSC_0052Då har det äntligen löst sig med tränarfrågan för Damlaget. Vi har jobbat hårt för att hitta en lösning. Till slut blev det en intern lösning , där vi hittade tränaren bland våra sedan tidigare inblandade i Damlaget.  Benny Sten är nu huvudansvarig för Damlaget och till sin hjälp har han som assisterande tränare Peter Ingmarsson och som ledare Mats Henningsson och Krister Holgersson. Personligen ser jag detta som en jättebra lösning, Benny är en mycket kompetent och duktig ledare och kommer att klara detta med bravur, och han har kompetent och duktigt folk omkring sig, detta kommer att bli jättebra.

Benny kommer ursprungligen från Gislaved där han spelade som aktiv i Div 3. Flyttade sedan till Nöbbele där han spelade i 5-6 år , var även spelande tränare där i Div 5 under en säsong, tränade även flicklag i Nöbbele. Vi är oerhört tacksamma att vi hittat en bra lösning gällande Damlaget. Det finns fortfarande en del jobsposter att jobba med, men vi hoppas att det ska lösa sig under resans gång. I skrivande stund har vi ingen målvakt eftersom Nathalie ådrog sig en korsbandsskada för en vecka sedan, och målvakter är som bekant inte så lätt att hitta. Vi håller just nu på med att skriva en s.k pendlingsavtal med Alice G som för närvarande tillhör Kristianstad där hon studerar.

Går det i lås kan hon förhoppningsvis ställa upp en del matcher för IIK. Jakten på målvakt fortsätter, självklart tacksamma om vi kan få hjälp av någon med detta som möjligen h ar något ess i rockärmen vad gäller att finna en målvakt. Finns det någon så är ni mer än välkomna att höra av er.  Truppen i sig är ganska tunn och vi skulle mer än gärna ta emot tjejer som är intresserade av att spela för oss.

Känns viktigt att vi kan ha både ett A-lag och ett B-lag i gång så att alla som tränar får möjlighet till spel. Är du intresserad så hör gärna av er till oss, ni är väldigt välkomna. Det är ett härligt gäng och vi i styrelsen ser det som mycket värdefullt att kunna ge våra ungdomar i Ingelstad en meningsfull och givande fritid.