Tingsryd United besegrades trots darrig inledning!

av | apr 25, 2015 | HERRLAGET

Inledningen dominerades klart av hemmalaget. Första 25 var väldigt krampaktiga från vår sida och vi fick inte alls till det. Vi slarvade med jobbet och löpningar och passningsspel hade en hel del övrigt att önska. Hemmalaget var taggade och skapade en del farligheter och 1-0 kom rättvist på nick i 20:e minuten. Det blev sakta men säkert lite bättre från vår sida och i slutet på halvleken fick vi ett ypperligt läge till kvittering men målvakten gör en omänsklig räddning och målet uteblev. Hemmalaget gick till halvtidsvila med en välförtjänt 1-0 ledning, kunde om man varit lite kyligare i avsluten varit ytterligare något mål.

1504244

I halvlek var vi självklart inte nöjda med vad vi presterat. Thomas var tydlig med att poängtera att det nu var upp till oss själva om vi skulle ha någon möjlighet att vända på detta. Då krävdes det att vi var beredda att jobba betydligt hårdare än hittills, gå tätare och resolutare in i situationerna och börja agera som ett lag.

1504242

1504248

I andra rivstartar vi och visar med tydlighet att vi på allvar ville vara med och kriga om dom tre poängen. Plötsligt blev det fart och fläkt och hårt jobb. Det gav utdelning i form av 1-1 i 51:a minuten då Totte W resolut dunkade in bollen framspelad av Macke D. Nu hade vi vittring och jobbade hårt för att få till ett ledningsmål. I 66:e minuten framspelas Adam H snyggt av Jakob G och han sätter säkert bollen i nät och 1-2 var ett faktum. Tingsryd hade inte gett upp kanten och var farligast när man svepte sina långa bollar mot sina yttermittfältare. Man skapade en jättechans till kvittering men Johan i målet gör en kvalificerad dubbel räddning och avvärjde därmed en kvittering. Vi jobbar vidare och gör det viktiga 1-3 målet i 76:e minuten då Sebbe slår ett fint inlägg som Totte W knoppar in, och gör härmed sitt andra mål för dagen. Vem kunde anat detta, att Totte skulle bli tvåmålsskytt. Vi höll sedan undan och slutresultatet skrevs till 1-3. Kändes efter vår starka andra halvlek helt rättvist. Skönt att kunna bärga tre poäng även om det går lite grus i maskineriet, detta visar på styrka. Nu är det bara att ladda om inför debyt mot Nöbbele BK onsdag kväll på Ingelvi 19.00