Svag insats mot Lindås/Långasjö !

av | apr 8, 2018 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Lindås/Långasjö 0-4 (0-2)

Lördagens match på Sportfältet mot Lindås/Långasjö blev väl inte riktigt vad vi hoppats på. Vi var i dag inte alls att känna igen, och var långt ifrån vad vi presterat tidigare. Vi verkade inte alls vara där, var alldeles för stillastående och agerade inte som ett lag vilket gjorde det svårt att få igång något eget spel och passningsspelet hade periodvis en del övrigt att önska.

Första halvlek var direkt dålig från vår sida vilket gjorde att bortalaget långa stunder dominerade stort. Ska här även sägas att vi mötte ett bra lag, hade mycket fart och ett bra passningsspel och snabba omställningar där vi inte riktigt hängde med i svängarna. Vi kommer i första halvlek i underläge med 0-2 efter bortamål i 15:e och 26:e minuten. Inte mycket att säga om, ledningen är fullt rättvis.

I andra halvlek skärper vi till oss något och är mer med i matchen.  Vi skapar en del hyffsade chanser som inte resulterar i mål. Sista 8 minuterna släpper v i till ytterligare ett par mål och nederlaget är ett faktum. Sammanfattningsvis en mindre lyckad dag på jobbet, ingen prestation som vi kan vara nöjda med. Vi mötte ett för dagen bra lag och segern är odiskutabel, men samtidigt vet vi att vi kan bättre än så här.

Senaste bulletinen är att seriepremiären 13/4 borta mot Häradsbäck kommer att bli inställd och vi har då bokat in en träningsmatch borta mot Bergkvara som enligt uppgift kan bjuda på en fin gräsplan vilket känns bra, Nu lägger vi lördagens match bakom oss och blickar framåt, vi vet vad vi kan !