Storseger mot Runsten/Möckleby!

av | mar 17, 2019 | DAMLAGET, NYHETER

Ingelstad-Runsten/Möckleby 7-2 (2-1)
Damlaget spelade idag årets tredje träningsmatch för säsongen, och även denna gång var det ett lag från Div2sydöstra som stod för motståndet. R/M hamnade förra året liksom vi på en mittenplacering i serien. I första halvlek är det en rätt jämn match där vi är lite avvaktande och inte får till något riktigt bra eget spel. I halvtid är vi i ledning med 2-1, efter 2 mål från Mathilda A. I halvtid pratar vi om att vi måste gå in mer resolut i duellerna, och även vårda bollen bättre och ta det lugnare i speluppbyggnaden för att få med mer folk i anfallsspelet. Andra halvlek tar vi över spelet och för matchen till stora delar, och kommer därmed fram i det ena anfallet efter det andra. Vi är även effektiva när chanserna dyker upp, så målen trillar in i en strid ström. Tillslut skriver vi segern till hela 7-2! Det som är extra roligt är att se alla de yngre tjejernas som inte gjort så många minuter i seniorsammanhang.