Storseger mot Nickebo !

av | sep 3, 2016 | HERRLAGET

Ingelstad IK – Nickebo IK 7-1 ( 4- 0 )

Det blev storseger för IIK i fredagskvällens match mot toppkonkurrenten  Nickebo. En viktig trepoängare samt att vi förbättrade målskillnaden ordentligt vilket kan va viktigt när det drar ihop sig.

Vi tar tag i tillställningen direkt och tillåter inte våra motståndare att ha bollinnehav särskilt länge. Vårt första mål lät dock dröja ända till den 28:e minuten trots en hel del bra chanser innan dess. Då fick vi se ett riktigt vackert mål av Martin Å som gör en konstspark och 1-0 var ett faktum, inlägget stod Conrad S för. Nu gick det undan, ytterligare tre mål skulle det bli innan halvleken var slut. 2-0 32:a minuten Martin Å på nick efter fint inlägg av Mattias E, 3-0 41:a minuten självmål efter inspel av nyss inbytte Oscar C och 4-0 i 44:e minuten då Sebbe J forcerar in en nick efter hörna av Oscar C. En riktigt bra genomförd halvlek från vår sida där motståndarna inte tilläts skapa någonting på 45 minuter.

DSC_0003

DSC_0007

I pausen var vi självklart nöjda, men samtidigt medvetna om att vi måste fortsätta att jobba på för att inte släppa in dom i matchen.

Starten på andra blir inte alls som vi tänkt oss, omedvetet eller ej så blir vi alldeles för bekväma och Nickebo tilläts ta tag i taktpinnen. Det ger utdelning i 55:e minuten i form av 1-4 vilket kändes lite onödigt. Nickebo trumma nu på för att försöka ta sig in i matchen och det är lite oro i våra led. Efter ett tag samlar vi ihop oss och tar tag i spelet igen och det ger snabbt utdelning, 5-1 kommer i 68:e minuten då Martin S forcerar in ett inspel av Mattias E. Tio minuter senare gör Martin Å sitt tredje mål för kvällen efter inlägg av Jesper P. Målskyttet för kvällen avslutas i 84:e minuten då Martin Å nickar in en hörna slagen av Jocke L.

En härlig insats av grabbarna som gör att vi fortfarande är med i racet, kul även att det lossnade ordentligt för Martin Å. Vi fick se flera riktigt fina mål vilket gör att man redan längtar till nästa match som går av stapeln på Ingelvi kommande Lördag 15.00