Storseger i premiären !

av | apr 22, 2017 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Norra Tångs BK 6-0 (2-0)

Det blev till slut en komfortabel seger i Fredagskvällens premiär på Ingelvi mot Norra Tångs BK. Den hårda blåsten gjorde det en aning svårspelat, men jag tycker att vi hanterar det riktigt bra.

Vi tar direkt tag i taktpinnen och får ett par fina frisparkslägen i början av matchen som dock inte resulterar. Redan i 8:e minuten gör Jacob H 1-0 genom en snygg lobb snyggt framspelad av Jocke L. Vi rullar stundals boll riktigt bra och 2-0 är ett faktum i 22:a minuten efter fint inlägg av Mattias C som Jocke L stöter in. Bortalaget drabbas av en skada med ca kvarten kvar. Efter detta går vi ner oss en del, dock ingen fara på taket eftersom bortalaget har svårt att skapa speciellt mycket. Minns dock en bra chans där David i målet tvingas till en dubbelräddning.

Vi går till vila med en 2-0 ledning vilket känns bra. Tycker dock själva att vi har mer att je och ambitionen är att snäppa upp ytterligare i andra.

I andra är det bortalaget som startar piggast och har nu mer spring i benen än tidigare. Deras ambitioner resulterar dock inte i något mål, istället är det vi som gör 3-0 i 56:e minuten, hörna av Mattias E knoppas in av Gustav W. Detta tar musten ur bortalaget och vi kom att dominera resten av halvleken med ytterligare 3 mål som följd. 4-0 74:e min Jocke L ass Johan S, 5-0 79: e hattricket är ett faktum då målskytten återigen heter Jocke L som nickar in ett inlägg av Mattias E. Slutresultatet fastställs till 6-0 i 81:a min då Jocke L utan ass gör sitt fjärde mål för dagen.

En stabil insats som självklart ger självförtroende inför kommande matcher. Nu är det bara att träna på och behålla focus till nästa match då vi möter Torsås IF borta på fredag 19.00.