Storseger i avbrutna matchen mot Flerohopp!

av | maj 18, 2016 | HERRLAGET

I går kväll på Ingelvi avslutades den sedan tidigare avbrutna matchen mot Flerohopp. Ställningen när matchen bröts senast på grund av snöfall var efter en halvlek 5-2 till Ingelstad. I går kväll blev då en minst sagt speciell match som som spelades endast en halvlek.

DSC_0008

DSC_0010

DSC_0007

Vi var överens om att gå in och va fokuserade och absolut inte bjuda in motståndarna i matchen. Redan efter 12 spelade minuter av halvleken gör Macke D 6-2 på ett distinkt avslut framspelad av Martin S. 10 minuter senare gör Martin Å 7-2 fint framspelad av John S fullbordar härmed sitt hattrick Efter detta blev det avslaget och det var väl sammantaget ingen höjdarhalvlek som vi presterade, men vi uppfyllde vårt mål att stänga matchen vilket var bra. Tidigare målskyttar i matchen var Martin Å 2, Viktor P 2 samt Mattias E 1. Nu är det bara att tagga till inför Fredagens match mot Rottne på Ingelvi.