Storseger för damlaget!

av | aug 20, 2017 | DAMLAGET

Ingelstad-Madesjö 11-0 (6-0)
Efter en tung bortaförlust mot Lörby i förra omgången så tog damlaget ikväll en storseger hemma mot Madesjö. Eftersom vi hade flera spelare borta p.g.a. semester och skador så startade vi dagens match med 3st 15-åringar i startelvan, Johanna F, Tilda D och Isabell N, och alla tre gjorde riktigt bra ifrån sig och tog verkligen för sig.
Vi tar tag i matchen direkt från start och styr spelet helt och i 12.e minuten tar vi ledningen med 1-0 genom Lovisa. Under de följande 20 minuterna så lyckas vi sätta dit hela 5 mål till, Hilda x2, Lovisa, Elin J, Isabell, och går där med till halvtidsledning med hela 6-0.

Under andra halvlek så fortsätter vi att äga spelet helt och hållet och visar upp flera fina anfall med start från backlinjen. Vi växlar bra mellan kortpassningsspelet genom mittfältet och det lite längre och rakare spelet direkt upp till anfallarna. Även under andra halvlek trillar målen in med jämna mellanrum och när matchen är över så har vi gjort ytterligare 5 mål fram till slutresultatet 11-0!

Dagens målskyttar:
Hilda 4
Lovisa 3
Isabell 2
Elin J
Elize

Nästa match för damerna spelas även den hemma, nästa söndag kl 17.00 mot Emmaboda, som börjat höstsäsongen väldigt starkt med tre raka segrar mot topplagen Asarum, Växjö BK och Lörby utan något insläppt mål.