Storseger för damlaget i genrepet!

av | apr 17, 2017 | DAMLAGET

Ingelstad-Rottne 13-0 (6-0)
Damlaget har ikväll spelat årets sista träningsmatchen inför nästa söndags hemmapremiär.
Rottne stod för motståndet i dagens match som spelades på en fin gräsmatta på Ingelvi. Rottne kom ut väldigt starkt i början på matchen och vi fick inte igång vårt spel från de tidigare matcherna. Men i 10:e minuten får vi till ett fint anfall som Ellen A förvaltar väl och sätter 1-0. Efter detta tar vi över matchen mer och får igång det fina passningsspelet som varit så vägvinnande tidigare under våren. Tjejerna tar nu också de löpningar som krävs och vi skapar målchanser på löpande band. Även om inte alla chanser förvaltas i mål så går vi till halvtidsvila i ledning med 6-0.
Även om vi gör flera byte i halvtid så fortsätter tjejerna på den inslagna vägen och fortsätter med att släppa bollen på spelare i rörelse istället för att försöka göra det på egen hand. Det fina lagspelet gör att vi fortsätter att äga matchen och målen rullar in även i andra halvlek. Slutresultatet skrivs till seger med 13-0.