Stark andra halvlek gav en poäng!

av | sep 28, 2015 | HERRLAGET

Vissefjärda GIF – Ingelstad IK 2-2 ( 2-0 )

Det blev delad pott i bortamötet mot Vissefjärda, ett resultat som inget av lagen var nöjda med, bägge lagen stred för tre poäng för att om möjligt va med och strida om kvalplatsen. Nu krävs seger för vår del mot Seriesuveränen Furuby samtidigt som Tvärskog förlorar mot ett på senare tid uppgivet Lenhovda. Men som Gunde brukar säga, ingenting är omöjligt, vi ska i alla fall göra vad vi kan.

1509261

1509262

Nu till Lördagens match i Vissefjärda. Vi var inte alls att känna igen i inledningen, verkade lite ängsliga och var inte alls på tårna vilket gjorde att hemmalaget bjöds in att ta tag i taktpinnen. Vi hängde inte med i svängarna och 2-0 var ett faktum redan efter 22 spelade minuter. Vi började sakta men säkert att växa in i matchen och sista 10 av första halvlek skapade vi bra tryck dock utan att få någon utdelning.

1509266

Vi fortsätter på den inslagna vägen i andra och tar helt över tillställningen. 2-1 kommer i 55:e minuten då Macke trycker dit den efter fint inspel av Adam H. Nu har vi vittring och trummar vidare och 2-2 blir ett faktum då Niklas B nickar in kvitteringen efter inlägg av Tagge. Nästan direkt efter kvitteringen kommer en hemmaspelare helt solo med Johan i målet som dock gör en stark räddning. Vi fortsätter att spela bra och skapar chanser men det vill sig inte riktigt och slutresultatet 2-2 är ett faktum. Nu tar vi med oss vår fina andra halvlek till Lördagens match mot Furuby och hoppas att det ska räcka för att ge dom en match.