Stabil insats mot Tingsryd !

av | apr 14, 2019 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Tingsryd United FC 2-0 (2-0)

Det är bortalaget som börjar piggast första 10 efter det ta vi över följande 25 och spelar då en riktigt fin fotboll. Sätter bra press, noggranna i våra positioner, håller ihop laget bra och tydliga löpningar framåt, riktigt bra. 1-0 (28) då vi kommer fram fint på högerkanten, Leo A slår ett väl avvägt inlägg som Jacob H möter direkt på volley och 1-0 är ett faktum, riktigt snyggt. I slutet på halvleken jämnar spelet ut sig , men vi hinner med att göra 2-0 (43) det är återigen Jacob H som sätter dit den framspelad av Anel H. En riktigt bra första halvlek där vi där vi var noggranna , höll ihop laget bra och tog jobbet.

Vi gör en okey andra halvlek även om klassen på spelet överlag gick ner sig lite. Vi saknade dock inte lägen att utöka vår ledning, vi hade ett par tre riktigt bra chanser där något borde resultera i ytterligare något mål. Tycker vi tar en rättvis seger i dag, Tingsryd har ett bra lag som garanterat kommer att kriga i toppen på femman.

Nu är det bara att ladda inför vår seriepremiär på Långfredagen då Blomstermåla IF står för motståndet. Vi har redan nu beslutat oss för att spara Ingelvi ytterligare ett tag så matchen kommer att spelas på Fagrabäcks konstgräs Fredag 19/4 15.00, då hoppas vi självklart på mycket stöd från byn.