Stabil insats mot Norrhult !

av | maj 5, 2018 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Norrhults BK 5-1 (3-0)

Innan matchen uppvaktades Adam Helge med blommor och IIK:s klubbnål. Anledningen till detta var att han nu spelat 200 matcher i IIK:s A-lag, väl värt att uppmärksamma. Eftersom Adam fortfarande är ung så hoppas och tror vi att han nu tar sikte på Örjan Liljas klubbrekord på 444 spelade A-lagsmatcher. Stort Grattis till dig Adam !

Enda anledningen till att jag är med på bild är att jag fick äran att dela ut blommorna.

Det blev en klar seger i fredagskvällens match mot Norrhult. I kväll tycker jag att vi gör en riktigt stabil insats och tar efter hand över matchen och tillåter inte våra motståndare att skapa speciellt mycket. Matchen avgörs sista kvarten på första halvlek då vi gör tre mål på raken. 1-0 31 minuten Emil N via skott utifrån som letar sig in till vänster om målvakten. 2-0 minten senare Adam H hittar snyggt Jacob H på högerkanten som springer ifrån sin bevakare och sätter säkert bollen i mål. Med minuten kvar av halvleken gör Adam H 3-0 assisterad av Martin Å. En riktigt bra halvlek från vår sida som ger oss råg i ryggen inför andra.

Vi får en kanonstart på andra då 4-0 blir ett faktum i 53:e minuten. ett riktigt mönsteranfall på högerkanten där Adam H sprintar loss och slår ett perfekt inlägg som Martin Å via en språngnick sätter i mål, ett riktigt klassmål. Bara minuten senare är det dags för 5-0 genom Jacob H assisterad av Adam H. Bara 2 minuter senare blir det 5-1 på ett olyckligt självmål, men vad gör det en dag som denna. Det blir inga fler mål och tre bärgade poäng är ett faktum efter en väl genomförd match.

Nu är det bara att ladda om inför derbyt mot Vederslöv/D på Onsdag 19.00 på Dänningevallen, då vill vi gärna ha stöd från vår hemmapublik, då lär det bli en betydligt svårare uppgift.