Stabil insats gav tre poäng!

av | maj 14, 2016 | HERRLAGET

Åby/Tjureda-Ingelstad IK 0-1 (0-1)

Vi lyckades knipa tre blytunga poäng i den svåra bortamatchen mot Åby/Tjureda. Det blev som väntat en tät och spelmässigt jämn historia. I dag var vi väldigt fokuserade på uppgiften och samtliga tog sitt ansvar och jobbade hårt. Stabilt och bra försvarsspel gjorde att hemmalaget hade väldigt svårt att skapa några hetare chanser. Vi skapar fler chanser och utdelningen i form av 0-1 kommer i den 39:e minuten då Martin Å efter retur distinkt nätar. Detta visar sig bli segermålet. Vi har ett par tre riktigt bra lägen i andra halvlek som dock inte resulterar i något mål.

DSC_0006

Tycker vi vinner rättvist, spelmässigt jämt, men tycker vi är laget som är vassast framåt och skapar betydligt mer än hemmalaget. Vår bästa insats hittills sett över 90 minuter. I dag jobbar vi som ett lag och samtliga aktörer bidrog med hårt jobb vilket är en förutsättning om man vill att trepoängarna ska ramla in. Bra jobbat!