Snöpligt slut i Årydscuppen !

av | feb 17, 2019 | HERRLAGET

Lördagens cupäventyr fick ett minst sagt snöpligt slut. Tycker generellt sett att vi gör en väldigt stabil insats där vi inte i någon match släpper till speciellt mycket i chansväg för våra motståndare. Tycker vi skapar tillräckligt med lägen för att göra åtminstone ett par tre mål, här har vi en del att jobba med, måste bli mer effektiva när chanserna dyker upp. Det som grämer oss mest är väl helt klart sista gruppspelsmatchen mot Rejban där vi skapar tre fyra riktigt bra lägen att avgöra utan att lyckas, seger där och gruppsegern hade varit ett faktum.

IF Haga.IIK 0-0

Tingsryd-IIK 0-0

Rejban-IIK 0-0

Dessa resultat innebar att Rejban vinner gruppen på 5 poäng, Tingsryd 3 poäng, IIK 3poäng Haga 2 poäng. Detta innebar att Tingsryd och IIK hamnar på samma poäng och 0-0 i målskillnad. Vilka av oss som blir grupptvåa fick avgöras på sudden straffar där Tingsryd drog det längsta strået och fick spela mot Hovshaga om en plats i slutspelet på söndag.

Tycker trots allt att vi ska vara nöjda med vår insats finns en hel del positivt att ta med oss för framtiden. Nu är det bara att ladda om batterierna till fortsatt träning och kommande träningsmatcher.