🤸🏽INFO SMÅBARNSGYMPA!🤸🏽

 

Nu har vi rekat och funderat och donat och kan därför VÄLKOMNA BARN SOM ÄR FÖDDA 2018 & 2019 att anmäla sig till småbarnsgympa i Ingelstad!

Eftersom intresset är så herrans stort (så roligt!) måste vi tyvärr begränsa oss till dessa två årskullar, då vi i dagsläget bara kan hålla en grupp.
Vi vet inte heller exakt hur många platser vi kan erbjuda förrän vi har hunnit inventera vad som finns att använda i material- och redskapsväg.

MER INFO & ANMÄLAN:

💛För Vem: Barn i Ingelstad med omnejd födda 2018 & 2019.
💛Vad: Småbarnsgympa genom hinderbana och troligtvis även övning/lek då och då. Det utvecklar bl.a. kroppskontroll, koordination, vänta på sin tur, balans osv – och är skoj förstås!
💛Hur: Eftersom barnen är små och vi bara är två så tar barnet såklart med sig en vuxen som är med och går med runt hinderbanan osv.
💛När & Var: Söndagar klockan 14,40-15,25 i idrottshallen uppe vid Ingelstadgymnasiet.

Start den 12/9 – så nästa vecka, v36.

Vi satsar på att ha gympa varje vecka fram till den 28/11 – första advent.
Med reservation för sjukdom/vab osv.

💛Kostnad: Vi har fått hjälp av Ingelstad IK att kunna genomföra detta, och därför kommer det inte att kosta någonting förutom ett föreningsmedlemskap!
💛Anmälan: Du mejlar ditt barns namn och födelsedatum senast vid denna veckas slut till mig på: elinarvidssonfrick@gmail.com
När vi vet exakt hur många platser vi kan erbjuda så återkopplar vi om ni har kunnat få en plats eller inte och ger då mer info.
Vi hoppas såklart att alla som vill ska kunna gå på gympan!

OBS!
I anmälan får du också jättegärna skriva om du som vårdnadshavare kan tänka dig att hjälpa till något eller kanske kan hoppa in om vi är sjuka/vabar/får förhinder eller liknande.

🤸🏽Hoppas vi hörs och ses!🤸🏽

Elin & Dan Frick

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588