Skön bortaseger mot Vissefjärda !

av | apr 28, 2018 | FÖRENING, HERRLAGET

Vissefjärda GoIF-IIK 0-1 (0-0)

Det blev till slut en oerhört befriande och skön seger för herrlaget i fredagskvällen bortamatch mot Vissefjärda.

En helt okey första halvlek från vår sida där vi känns rätt stabila. Vi skapar en del bra lägen som dock inte resulterar i något mål. Hemmalaget är definitivt inte ofarliga, taktiken är solklar, långa bollar på löpstarka anfallare. Även dom skapar en del lägen som blir resultatlösa. En jämn första halvlek.

I halvlek påtalas att vi spelar helt okey och ska fortsätta med att ha tålamod. Försöka bli bättre på att bita oss fast på deras planhalva, fylla på med mer folk. Önskvärt om vi kan hålla lite mer i bollen oh bli mer noggranna i passningsspelet.

I andra halvlek tycker jag att vi tar över mer och mer och är det spelförande laget. Verkar dock vara en dag där bolluslingen inte vill in i mål. Stor eloge till hemmalaget som kämpar heroiskt och känns som det hetare laget i intensitet men vi det något spelskickligare. Med knappa 10 minuter kvar kommer det sköna lednings och segermålet. Strax efter halvlek inbytte Viktor P tar sig fram på vänsterkanten och serverar bollen snett inåt bakom till Martin Å som distinkt sätter dit som visar sig bli segermålet, gissa om det kändes skönt.

Sammanfattningsvis tycker jag att vi tar en rättvis seger, vi var det starkare laget över 90 minuter. Tycker denna matchen var ett fall framåt mot senast, lite bättre struktur över spelet. Det finns dock en del kvar att jobba på innan vi kan vara nöjda över vad vi presterar, men det kommer, varför inte redan kommande fredag 19.00 då Norrhult gästar Ingelvi.