Sent segermål mot Åby/Tjureda

av | mar 28, 2015 | HERRLAGET

1503282 Herr IIK-Åby/TjuredaEn inbjudande atmosfär med vackert väder infann sig vid Lördagens match mellan Ingelstad och Åby/Tjureda. Vi startar matchen klart bäst och har första 25-30 minuterna ett klart spelövertag. Trots stort bollinnehav ville dom riktigt heta chanserna inte infinna sig. I slutet av halvleken jämnar spelet ut sig något men måltillfällena uteblir och den slutar 0-0 vilket kändes lite klent för vår del.

1503285 Herr IIK-Åby/Tjureda

Andra halvlek gör vi hela 7 spelarbyten och när det fått sätta sig efter ett tag ser vi fortsatt stabila ut. Fick man önska något var det väl lite mer noggrannhet i passningsspelet stundtals. Vi skapar en del lägen men det ville sig inte riktigt i avsluten. Det ser ut att gå mot en 0-0 match, men vi ville annat, med två minuter kvar kommer det hett efterlängtade segermålet. Fredrik E snor bollen från en back och lyckas via målvakten få in bolluslingen, lika härligt som rättvist.

1503286 Herr IIK-Åby/Tjureda

1503287 Herr IIK-Åby/Tjureda

Tycker att vi åter igen gör en stabil insats där vi jobbar hela vägen in i kaklet. Vi jobbar hårt och sätter bra press på motståndarna vilket bådar gott inför framtiden. Tycker vi försöker spela en trevlig och sevärd fotboll, det sade i alla fall Palle som äntligen var en av åskådarna. Nu laddar vi för nästa veckas träningsläger i Ronneby där det väntar match mot Olofström Långfredagen