Sent mål gav tre poäng!

av | aug 16, 2015 | HERRLAGET

Som vanligt i matcherna mot Nöbbele blev det en jämn och oviss historia in i det sista. Tycker vi börjar klart bäst och spelar lugnt och metodiskt och skapar en del lägen. Ledningsmålet kommer i 29:e minuten då Emil N slår en fin långboll till Adam H som springer sig loss och skjuter i steget, får en drömträff och bollen borrar sig resolut in i målvaktens högra kryss, ett riktigt klassmål. Helt annan klass än strumprullaren senast. Spelet jämnar ut sig men fler mål blir det inte innan paus. Välbehövlig vila i den 26 gradiga värmen vilket tar hårt på spelarna.

DSC_0001

1508152

Vi får en kanonstart på andra halvlek då Daniel L gör 0-2 redan efter 3 spelade minuter snyggt framspelad av Dulle som gör ett snyggt dribblingsnummer på kortlinjen och serverar ett smörpass till en fristående Daniel som inte gör något misstag. Som ni vet ger ju aldrig Nöbbele upp, i alla fall inte mot oss. Vi går ner oss lite , inte lika löpvilliga längre och tappar lite fler bollar i fel lägen vilket hemmalaget utnyttjar i 66:e minuten då man gör en snabb omställning på högerkanten till snabbsprintande yttermittfältare som sätter reduceringen. Nöbbele matar nu mycket långbollar att jobba på men skapar dock inte några speciella farligheter. Med 4 minuter kvar kommer dock en snöplig kvittering då bollen dimper ner i vårt målområde och petas snöpligt in i mål, nu kändes det riktigt tungt. Vi får dock nya krafter och gör allt för att få in en segerboll. I 90:e minuten kommer Mesir fram på högerkanten dribblar förbi sin back på kortlinjen och serverar bollen till en framrusande Martin S som forcerar in den och segern är ett faktum. Gissa om glädjen var total i omklädningsrummet. Tycker sett över 90 minuter att vi var det något bättre laget. Nu ser vi redan fram emot Norra Tång hemma på Ingelvi Tisdag kväll.

Om ni vill se höjdpunkterna från matchen så gå in på Youtube. Sök efter Ingelstad herrar så hittar du rätt”