Seger mot Växjö BK!

av | mar 19, 2017 | HERRLAGET

Växjö BK-Ingelstad IK 0-2 ) 0-2 )

Det blev seger i Lördagens match på Sportfältet mot Växjö BK. Matchen inleddes i ymnigt snöfall vilket som väl var upphörde under matchens gång.

Vi startar matchen klart bäst och skapar tidigt ett bra tryck på våra motståndare. Ledningsmålet kommer i 19:e minuter efter en hörna av Jocke L som Anton N nickar i mål. Vi har bra koll på läget och efter en snabb omställning och fint anfall i 40:e minuten gör vi vårt andra mål då Achmed H snyggt spelar fram Adam H som kallt sätter bollen i mål. En stabil första halvlek som vi genomför på ett bra sätt och går till pausvila med en rättvis 2-0 ledning.

I andra halvlek sjunker tyvärr spelkvaliten betydligt, vilket gäller båda lagen. Inget av lagen skapar speciellt mycket farligheter och matchen slutar med en rättvis seger till IIK.

Finns fortfarande en del att jobba på för att vi ska känna oss färdiga inför seriepremiären 17/4.  Närmast väntar match borta mot Eksjö kommande Söndag 14.15.