Seger mot Liatorp/Eneryda !

av | okt 7, 2018 | HERRLAGET

Liatorp/Eneryda- Ingelstad IK 1-2 (0-2)

Inför Lördagens bortamatch mot Liatorp/Eneryda var vi inställda på att göra en bra insats, vi ville ha revansch för förlusten i våras samt ha med oss en bra känsla inför kommande kvalmatcher. Viktig match för hemmalaget som vid seger fortfarande hade möjlighet att bli seriesegrare.

Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi direkt tar tag i taktpinnen och 0-1 är ett faktum redan i 5:e minuten då Jacob H snyggt nickar in Leo A fina inlägg. Vi fortsätter att spela en riktigt fin fotboll och hittar fina ytor på kanterna som skapar problem för hemmalaget. I 14:e minuten gör Jacob H 0-2 efter retur på skott av Alexander A. Vi fortsätter att ha bra koll på läget och skapar chanser för ytterligare  mål , men det stannar vid 0-2 i halvlek. En riktig stark halvlek från vår sida.

I paus är vi riktigt nöjda med vad vi presterat, men påtalar vikten av att behålla fokus även i andra, vårda boll och säkra bakåt.

Vi får en bra start även på andra med en dubbelchans redan efter ett par minuter som dock inte resulterar. Andra halvlek blir väl inte lika välspelad, hemmalaget satsar nu allt framåt för att komma i fatt målmässigt. Dom skapar en del chanser, men Jocke är stabil i målet. I 87: e gör hemmalaget 1-2 men lyckas inte få till någon kvittering och första förlusten hemma är ett faktum för Liatorp/Eneryda.

Stor eloge till killarna i dag som gör en riktigt stark insats , jobbar stenhårt i 90 minuter. Nu tar vi med oss en bra känsla itill det kommande kvalet, mer info om detta kommer senare i veckan.