Seger mot Högaborg!

av | mar 24, 2018 | DAMLAGET, NYHETER

Högaborg-Ingelstad 2-3(2-0)
Damerna är i helgen på träningsläger i Landskrona och har i em spelat match mot Högaborgs BK. Det var ett mycket rutinerat motstånd vi stötte på med spelare som tidigare spelat i Allsvenskan och ettan. Matchen startade i mycket högt tempo med vi är även idag väldigt stabila i defensiven. I första halvlek tar vi ledningen med 2-0 efter mål från Isabell som jobbar in en målvaktsretur och en frispark som Annie H slår direkt i mål. I början på andra så kvitterar Högaborg, men några minuter senare sätter Annie H även trean efter en genom skärare från Annie S som Annie H säkert loppar in över målvakten. Vi blir kraftigt tillbaka pressade i andra halvlek men är bra i defensiven och kommer även bra i några framstöter.
Efter lite skador på spelare så kom vi till spel med bara 12 spelare men alla gör en riktig krigarmatch och vi inkasserar tredje raka segern för året.