Seger i Gräspremiären !

av | mar 5, 2017 | HERRLAGET

Jämshögs IF-Ingelstad IK 2-3 (0-1)

Det blev seger för IIK borta mot Blekingelaget Jämshögs IF med 3-2 när lagen träningsspelade under Lördagen. Matchen som spelades på en riktigt bra gräsplan i Gualöv blev en bra genomkörare för båda lagen.

Första halvlek var jämn där Jämshög hade lite mer boll, men IIK hade några vassa omställningar. I andra halvlek tog IIK över matchbilden och gjorde totalt sett en stabil insats över 90 minuter.

Sammanfattningsvis tog vi oss ett steg framåt jämfört med tidigare matcher där vi orkar genomföra90 minuter på ett godkänt sätt och visar att vi har något att bygga vidare på.

Mål: 0-1 18 min Jocke Lindh, 0-2 (51) Jacob Hallberg, 1-2 (59), 1-3 (67) Jacob Hallberg, 2-3 (85).

Nästa helg träningsspelar vi mot IF Rejban och helgen därefter mot Växjö BK. Bra lag som ska bli intressant att se hur vi kan möta upp.