Seger i genrepet mot Vislanda!

av | apr 12, 2016 | HERRLAGET

Vislanda IF-Ingelstad IK 0-2 (0-1)

Det blev seger i Söndagens match mot Vislanda, matchen spelades på naturgräs vilket var perfekt inför Lördagens Seriepremiär borta mot Flygsfors/Gaddersås. Även i denna match var vi en stor trupp och hela åtta byten gjordes i halvlek. Härligt med konkurrensen som just nu råder, coach Andersson lär få en hel del huvudbry när startelvan på Lördag ska tas ut, men det är väl så kallade angenäma problem.

DSC_0005

DSC_0003

Tycker det var en bra match mellan två jämna lag, vi skapade trots allt dom vassaste chanserna och utnyttjade ett par av dom förtjänstfullt, så segern i sig var inte mycket att säga om. Blev självklart lite annorlunda för banans aktörer att plötsligt spela på naturgräs istället för jämna konstgräsplaner. Detta i sig gjorde sitt till att passningsspelet under matchen var av skiftande kvalité. Helt klart blev det som man brukar säga en riktigt bra genomkörare inför vad som komma skall.

DSC_0001

Målen föll enligt följande

0-1 i den 20:e minuten får vi en hörna som Sebbe M slår, Martin Å möter direkt på volley , här fick vi bevittna ett riktigt klassmål.

0-2 i 87:e minuten då Martin S snyggt spelar fram Marcus M som inte gör något misstag.