Seger i avslutningsmatchen!

av | sep 25, 2017 | DAMLAGET

Ingelstad-Smedby 7-0(4-0)
Damlaget avslutade igår en mycket bra genomförd säsong med en övertygande seger. Redan från start så visar tjejerna upp en härlig inställning till dagens match och vill verkligen sluta säsongen på topp. Redan efter 5 minuter kommer Annie H runt fint på sin vänsterkant och på hennes inlägg är det Elin L som håller sig framme och sätter ettan. Endast 3 minuter senare så sätter Matilda T tvåan efter ett fint förarbete av Maria, och minuterna efter detta är det dags för trean och även denna gång är det Matilda T som är sist på bollen. Efter detta så blir det lite stopp i målproduktionen, även om vi styr spelet helt och hållet, men nu är vi lite sämre på att nyttja kanterna utan söker ofta anfallsspelet centralt och där spelar Smedby tätt i sin backlinje. Men efter dryga halvtimme kommer Elin L runt bra på högerkanten och hennes inlägg når Matilda T som spelar vidare till Hilda som sätter halvtidsresultatet 4-0.

Under andra halvlek fortsätter vi det fina spelet från första halvlek och släpper bollen bra till varandra och kommer fram i många fina anfall. Under 10 minuter i mitten på halvleken sätter vi ytterligare 3 mål. Först är det Matilda T som slår en bra genomskärare genom backlinjen som friställer Annie H och hon avslutar fint fram till 5-0. Vid nästa mål är det Hilda som avslutar bra efter Annie H vänsterinlägg och sista målet kommer efter en fin vänsterhörna från Matilda T som Cornelia sätter pannan till fram till slutresultatet 7-0.

Tjejerna visar idag upp ett riktigt bra spel och varvar fint kortpassningsspelet genom mittfältet och de lite längre direkta uppspelen till anfallarna.
Nu tränar vi ytterligare en tid och sen får vi börja ladda för återkomsten till div2 under 2018!