Seger för Damlaget mot Emmaboda!

av | mar 14, 2016 | DAMLAGET

Emmaboda IS-Ingelstad IK 3-5 (1-2)

Damlaget inledde säsongen med sin första träningsmatch i dag borta mot Emmaboda. En lyckad match i kylan startade upp med en fartfylld första halvlek där vi satte hög press så bollen knappt syntes till på vår planhalva. Med bra kontroll över spelet fick vi chansen att öva på vårt anfallsspel och det gav resultat. I halvtidsvilan stod det 1-2 och inför andra halvlek rörde vi om i grytan för att testa nya positioner. Även detta fungerade bra, ytterligare tre mål framåt medan försvaret fick jobba lite mer. Emmaboda lyckades få in ett mål och sedan petade man in en straff. Matchen slutade 3-5 till Ingelstad , vi är mycket nöjda med vår prestation med både nytt spelsystem och nya positioner sett över 90 minuter. Det ser lovande ut inför fredagens match i Hyunday Cup mot Hovshaga. Vid pennan Siobhan