Seger för damlaget i hemma premiären

av | maj 1, 2016 | FÖRENING

Söndagen bjöd på härligt fotbollsväder då damlaget hade hemmapremiär i div 3 södra mot Åseda. Med sig från seriepremiären hade IIK-damerna tre poäng och var fullt inställda på att ta nya poäng på hemmaplan.
Matchen var bara 2 minuter gammal då första hemmamålet satt i maskorna bakom Åsedas målvakt. Målskytt Elin L. IIK-damerna följde upp målet med att fortsätta stå för initiativen på planen. Skott i ribba och stolpar och strax utanför blev en följetången innan Mathilda strax före halvtid kunde sätta tvåan.
I andra halvlek höjer vi spelet en nivå till genom noggrannare passningsspel på marken och det är motståndarna som får jaga mest. I 55:e minuten kommer 3-0 och Hanna T har sista foten på bollen. Annie H spikar slutresultatet 4-0 i 63:e min.
Bra o stabil laginsats över hela linjen där vårt kantspel offensivt återigen bäddar för många målchanser. Även en riktigt bra defensiv där vi inte släpper till några målchanser bakåt.