Säker seger mot Vislanda!

av | feb 28, 2015 | HERRLAGET

I dag var det dags igen för match, denna gång bar det iväg till Vislanda för spel på deras utmärkta konstgräsplan. Det slutade lyckligt även i dag , efter 90 spelade minuter stod vi som segrare med 5-2 (1-1)

Det var en jämn första halvlek med rätt bra tempo och fart. Vi skapar en del hyffsade lägen som inte resulterade i mål, istället är det hemmalaget som tar ledningen i 35:e minuten. Vi har sedan kanske vår sämsta period i matchen där vi slarvar en hel del ologiskt i detta läge av matchen lyckas vi dock få till en kvittering i halvlekens sista självande minut då Martin S håller sig påpassligt framme efter pass från Dulle. Sett till hela halvleken ett rättvist resultat. Helt okey halvlek.

Andra halvlek hinner knappt börja förrän hemmalaget gör sitt andra mål för dagen på hörna, här var vi inte alls på tårna, billigt mål. Vi jobbar oss mer och mer in i matchen och får snart utdelning i form av mål. Det är åter igen Martin S som nätar framspelad av Adam H. Hemmalaget tröttnar allt mer och ytorna att spela på blir större vilket vi utnyttjar på ett bra sätt. Vi spelar nu stundtals riktigt bra fotboll och innan slutsignalen ljuder lyckas vi producera ytterligare tre mål. 3-2 gör Jakob G som inte gör något misstag när han blir helt frispelad av Adam H, ett mycket vackert anfall. 4-2 gör Adam själv efter en ribbretur assisterad Johan S. Med två minuter kvar blir vi tilldömda en straff efter att Jacob blivit ojust behandlad när han försöker bryta sig igenom. Straffen sätter Adam H hur säkert som helst. En rättvis seger där jag tycker vi maler ner hemmalaget i andra halvlek, bra insats grabbar