Säker seger i ”måste” match !

av | sep 20, 2015 | HERRLAGET

I Lördags spelade Herrlaget en s.k ”måste match” för att fortfarande vara med i kampen om andraplatsen. Som ni vet är det definitivt inte lätt att vinna på beställning. I denna match blev det dock inga problem, vi får en kanonstart och leder med 2-0 redan efter 7 spelade minuter. Hemmalaget hade för dagen inte mycket att sätta emot vid ställningen 0-2 hade man dock en kanon i kryssribban, detta var den enda chansen man skapade på hela matchen. Vi skapade dock en hel del och när 3-0 kom i 31:a minuten kändes matchen redan avgjord., men man vet ju aldrig.

1509192 1509193 1509194 1509196

I andra halvlek går vi på nock och gör två mål dom två första minuterna. Av förklarliga själ sjunker intensiteten en del efter detta, resten blir en transportsträcka och samtliga medföljande spelare får en hel del speltid. Fem sista minuterna av matchen gör vi ytterligare två mål och slutresultatet skrivs till hela 7-0 till IIK.

En stabil insats där vi inte ger hemmalaget en chans att komma in i matchen. Märktes att man var ett lag med stukat självförtroende efter en tung säsong. För vår egen del gäller det att kämpa vidare, vi har inte saken i egna händer men ska göra vad vi kan för att avsluta bra i dom två sista matcherna och se hur långt det räcker. Närmast väntar Vissefjärda borta på Lördag.

Målskyttar i dagens match. Tagge 2, Felix E 2, Jakob G, Adam H samt Mattias H.