Rysare mot Lessebo !

av | apr 27, 2019 | HERRLAGET

Lessebo GoIF-Ingelstad IK 2-2 (1-0)

Efter en lite trevande inledning känns det som om vi tar tag i händelserna. Strax efter att denna känslan tar istället hemmalaget ledningen i 16:e minuten efter retur på hörna. Vi skapar efter detta några hyffsade chanser som dock inte resulterar i något mål. Även hemmalaget skapar en del farligheter men det stannar vid 1-0 efter första halvlek. En halvlek som vi inte kan vara nöjda med, överens om att vi måste höja oss betydligt om vi vill vara med och kriga om poängen på riktigt.

Andra halvlek startar hemmalaget piggast och tar ledningen med 2-0 i 59:e minuten, även här håller man sig framme på en retur. Känns som om hemmalaget nu har vind i seglen och är betydligt hetare än oss, har svårt att få till något eget vägvinnande spel. Lessebo har ett par tre ytterligare tillfällen att utöka sin ledning men Lucas i målet gör ett par avgörande räddningar vid frilägen. Domaren visar att han lagt till två minuter på ordinarie tid, då vaknar plötsligt Ingelstad till och gör 2-1 i 91:a minuten genom Jacob H som blir frispelad av Leo A. Vi ligger nu plötsligt på för en kvittering och det osannolika händer att vi gör 2-2 i 92:a minuten. Det är återigen Jacob H som nickar in kvitteringen framnickad av Alexander K. Känns verkligen som en vunnen poäng som vi ska vara mycket nöjda med, en stor eloge till killarna som visar hög moral, även om  inte spelet klaffade så kämpar man ända in i kaklet. Bra jobbat !

Fredag 3/5 19.00 väntar nu match mot Hossmo BK på Ingelvi.