RUNDFLYG HELIKOPTER

av | jul 3, 2022 | NYHETER

På Ingelvi i samarbete med Ingelstad IK
Söndag 10 juli kl 18:00
Ingen platsbokning, 4-5 minuter, 350kr pp, Swish/kontant
(Hyr hela helikoptern och ta med max 5 st pers i 15 minuter för 4.500:- eller i 30 min för 8.000:- . Skicka önskemål till helikopter.rundflyg@outlook.com)
Medtag om möjligt gärna egna hörselskydd
Välkomna! Heliair Sweden AB

Kort om oss…

HeliAir Sweden AB har sitt säte i Västerås och har ett flertal andra etableringar runt om i landet. Vi är specialiserade på aerial work som innebär att vi både kan och har tillstånd att genomföra alla typer av jobb där en helikopter deltar i uppdraget.

Det hela började cirka 10 år sedan med en liten HU269 kolvmotordriven helikopter till att idag operera med en modern flotta bestående av AS350 och EC120B. Vi har ett flertal stora kontrakt och opererar en flotta på 9 helikoptrar. I begynnelsen bestod kontoret av en tälthangar i Bromma flygplats, idag har vi vårt huvudkontor i en hangar på Västerås flygplats. Huvuduppdragen vi har är inom bruksflyget, vi använder med andra ord helikoptern för att lösa problem man inte annars gör på ett effektivt sätt som t.ex lyft av byggmaterial till otillgängliga platser. Vi erbjuder även tjänster till privatpersoner där t.ex. sightseeing och taxi är de vanligaste uppdragen. Är du intresserad av att utbilda dig till helikopterpilot så hjälper vi dig även med det. Ambitionen vi har är att ge våra kunder helhetslösningar, därför kör vi allt från underhåll, utbildning och genomförande av själva uppdragen. Vi har till och med eget bränslebolag för att vara så kostnadseffektiva som möjligt.