Respass ur Hundai cup för damlaget

av | maj 4, 2016 | FÖRENING

Ikväll tog IIK emot Växjö BK, som hör hemma i div 2, för andra omgången i Hundai Cup. Med flera spelare borta visade de som var på plats att IIK har en damtrupp med fight i. Här spelar vi 90 minuter och viker oss inte! Det gav också 0-0 i halvtid och ett motståndarlag som uppvisade allt mer stress och frustration. Nathalie i målet gör flera bra räddningar och hela laget spelar ett effektivt försvarsspel.
I början av andra halvlek höjer BK tempot ett snäpp och två ganska snabba mål rullar in, 0-2. IIK-damerna får sedan hejd på stormen och jämnar ut spelet och vi har ett antal bra anfall med skott i ribban och strax utanför. Men innan matchen är över sätter BK 3:an.
En publiksiffra på över 50 personer värmde upplevelsen av kvällen och alla IIK’s ungdomsspelare som valde stanna och kolla på matchen efter sin lagfotografering var ett trevligt inslag! Näst har damerna bortamatch mot Växjö DFF B borta på söndag innan Ronneby BK gästar Ingelvi 15 maj.