Respass ur Årydscupen !

av | feb 24, 2020 | FÖRENING

I lördags var vi ju som ni kanske vet med och spelade finalpass i Åryds cupen.Vår första match var mot IFK Lammhult. Här blev det tyvärr förlust med 0-1 efter en svag inledning. Första 6-7 minuterna var vi inte riktigt närvarande vilket gjorde att Lammhult tog en tidig ledning lite för enkelt. Vi lyckades inte få till en kvittering och förlusten var ett faktum. En match som vi inte kan vara nöjda med.

I match nummer två stod FK Älmeboda/Linneryd för motståndet. Här fick vi det hett om öronen direkt då dom hade en nick i stolpen och ett friläge som David dock avvärjde. Vi samlar ihop oss och blir mer och mer involverade i spelet och skapar en riktigt bra chans i mitten på halvleken som vi dock inte lyckas sätta dit. I anfallet efter dräller vi med bollen i straffområdet och blir direkt straffade i form av 0-1. Vi gnuggar på bra men det blir en ny 0-1 förlust. Här tycker jag dock att vi ska vara nöjda med vår insats. Nu är det bara att gnugga vidare och gnugga på detaljerna för att minimera misstagen. Nu drar det igång med träningsmatcherna på allvar med start kommande helg . Lördag 15.30 möter vi Rejban på Sportfältet och Söndag 12.30 möter vi Nöbbele på Norremark. Denna helg kommer vi att lufta truppen ordentligt vilket ska bli spännande.