Premiärseger mot IFK Karlshamn!

av | mar 11, 2018 | DAMLAGET, NYHETER

Ingelstad-IFK Karlshamn 2-1(1-1)
Under söndagskvällen spelade damerna årets första träningsmatch mot div2-laget Karlshamn. Det märktes att det var en premiärmatch och under första halvlek böljade spelet fram och tillbaka. I 15.e minuten tar vi ledning genom Elin L som löper igen på högerkanten efter en fin genomskärare i djupled från Elin J. I mitten på halvleken kvitterar Karlshamn och det resultatet står sig halvleken ut.
I andra halvlek tar vi över mer av spelet och har det större bollinnehavet . Vi skapar också flera fina anfall som till slut resulterar fram till 2-1 genom ett skott från Elin J. Vi spelar stabilt i defensiven och släpper inte till några farliga avslut utan resultatet står sig matchen ut. Som helhet gör vi en klart godkänd premiärmatch. Nästa match spelas mot Växjö BK söndag den 18.e.