Pojkar 06 på Habo HONDA Cup 2019

av | jun 29, 2019 | NYHETER

Habo HONDA Cup 2019

Den här helgen är vi i Habo och ställer upp med ett lag i Habo HONDA Cup.
Lördagen har spelats i varmt väder, speltiden är 2×20 minuter och matcherna spelas på både konst- och naturgräs.

I första matchen spelade vi mot Skara FC. Skara öppnade upp i högt tempo och vi försökte stå emot men förlorade tyvärr med 5-0.

I dagens andra match så mötte vi Tenhults IF på naturgräs. Vi låg under med 1-0 efter första halvlek. I andra kämpade killarna stenhårt och vann till slut matchen med 3-1. Målen gjordes av Melvin (2) och Ludvig.

Tredje och sista matchen för dagen spelade vi mot Mjölby AI FF. Visste att det skulle bli ett tufft motstånd och precis som i förra matchen så låg vi under med 1-0 inför andra halvlek. I andra körde alla på stenhårt och drog ut de sista krafterna och det gav utdelning, då Frederik lyckades trycka in kvitteringen på en hörna.

Vi slutar som trea i grupp B. Det gör att vi börjar morgondagen med tidig match mot Skeninge IK som slutade 4:a i grupp A. Beroende på hur den matchen slutar så spelar vi minst en match till under söndagen.

Söndagen började med en 1-0 förlust mot Skeninge IK. Det var ett Skeninge som var hungriga på en seger efter två förluster och en oavgjord under lördagen. Vi i Ingelstad/Nöbbele var inte riktigt vakna och sprang inte lika mycket som motståndarna.

I och med förlusten mot Skeninge så fick vi chansen att göra upp om 5-6:e plats i B-finalen. Där ställdes vi mot Rimbo IF. Årets varmaste dag och konstgräs, det var en tuff uppgift och tyvärr förlorade vi även denna matchen med 1-0.

Helgen har varit en bra tillställning och vi rekommenderar andra lag att åka till Habo HONDA Cup!

Vi ledare i Ingelstad/Nöbbele P-06 vill tacka alla föräldrar som på olika sätt ställt upp för att göra cupen möjlig!