Boka padelspel

Om du vill spela padel på våra utomhusbanor kan man boka det via Playtomic och klickar man på länken här under så kommer man direkt till den sidan. Man kan även ladda ner appen Playtomic. Man måste registrera sig med sin mail för att kunna boka banorna.

Behöver ni utvecklas som spelare och hitta rätt positioner, glasspel, bandeja m.m boka in 1 timmes träning med John E. Träning är en viktig del i att spela paddel och för att man ska förbättra sina kunskaper till att bli en bättre spelare på banan samt att veta vad man ska slå för slag för att grundlura sina motspelare.

Ingelstad Padel har vuxit snabbt och har nu ungefär 957 registrerade via appen Playtomic. Ett fantastikt år som har gått där vi byggt upp ett helt nytt område på Ingelvi och alla tjejer och killar som aktivt börjat röra sig ännu mer.

För att boka bana hos oss måste du ladda hem appen playtomic eller går ni ut på deras hemsida (playtomic.io) och söker på Ingelstad IK.

Hyra Rack och köp bollar

Ni kan hyra racket direkt i appen playtomic och betala där eller gör ni det nere på Ingelstadhuset AB och swishar Ingelstad Idrottsklubb på Nummer:  123 683 60 50. Viktigt är att ni lämnar tillbaka racket efter ni spelat och att ni inte hämtar dom max 1 timme innan ni ska spela. Söndriga rack debiteras med 1200:- kronor.

För att beställa eller köpa bollar stanna till på Ingelstadhuset AB, för endast 70:- för ett paket headbollar. Du kan också hyra rack hos oss för spel på våra banor i Ingelstad. Max 1 timme innan och efter är det lämning av racken.

Hyra bollmaskinen

Nu kan ni hyra bollmaskin och bana max 1 timme uthyrning per gång. Priset är inte fastställt ännu men kommer troligtvis att hamna på 300:- per timme. I detta pris ingår bollar, bollrör samt bollmaskin. Ni kan boka den på samma sida där ni bokar banorna. Vill ni hyra den utanför dessa tider får ni ringa oss på Telefonnummer 0709-457712.