Okey att börja träna på A-planen!

av | maj 2, 2016 | FÖRENING

Vädrets makter har plötsligt blivit på bättre humör vilket innebär att vi f.o.m i kväll tillåter träning på A-planen enligt ordinarie träningsschema. I kväll spelar Herrarnas U-lag match, den kommer att spelas på B-planen vilket innebär att träning där är tillåten endast fram till ca 18.15. Övrig tid får ni spendera på övriga lediga ytor.

Tänk även på att Damlaget har Cupmatch hemma på Onsdag, matchstart på A-plan 18.30. Inte okey att träna på A-plan denna kväll. Tänk på att träning när representationslagen spelar är endast tillåten till strax innan matchstart. Viktigt att vi respekterar detta. På Torsdag (Kristihimmelsfärdsdag) har Herrlaget hemmamatch med matchstart 17.00, samma sak gäller självklart även då.

Nu hoppas vi på en fortsatt fin vår så att vi kan bedriva träning och matcher som planerat. Lycka till med era träningar och matcher. Även viktigt att vi hjälps åt med att va rädda om våra planer, tänk på att variera vilka ytor ni tränar på så att ni inte alltid är på samma yta på planen. Om ni skulle sparka upp grästuvor vore det till stor hjälp om ni läggar tillbaks dom och trampa till. Kanon om alla går en sväng efter träning och hjälps åt med detta. Självklart städar vi vårt omklädningsrum efter oss, så att det ser bra ut när nästa grupp kommer. Tackar på förhand.

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588