Ny trepoängare satt långt inne !

av | aug 23, 2015 | HERRLAGET

Norrhults BK-Ingelstad IK 1-2 (0-0)

Det blev en ny viktig seger för herrlaget i Lördagens match mot Norrhults BK. Tycker vi börjar matchen bra och spelar stundtals en riktigt trevlig fotboll. Vi skapar under första halvlek tre riktigt bra chanser där ett par av om borde resulterat i mål. Även hemmalaget skapade farligheter som mycket väl kunde resulterat men Jocke i målet ville annat. Oavgjort i halvtid känns trots allt som ett rättvist resultat.

1508221

Helt okey inledning även på andra, men det skapas inte lika många farligheter som i första, men målen skulle dock komma. Hemmalaget tar ledningen i 58:e minuten efter ett olyckligt bolltapp i vår  backlinje får en hemmaspelare en gratischans och 1-0 är ett faktum. Killarna tappar dock inte modet utan maler på för att få till en kvittering. Den kommer efter 70 spelade minuter då Amil snyggt placerar in bollen efter fint inspel av Daniel L. Strax efteråt får hemmalaget en spelare utvisad för att han sagt något olämpligt i samband med en missad målchans. Vi ser nu en möjlighet till att bärga dom tre poängen och maler på för ett segermål. Med kvarten kvar slår Emil N en underbar crossboll som letar sig fram till Amil som smeker in bollen förbi målvakten, ett vackert mål som ger oss segervittring. Hemmalaget orkar efter detta inte resa sig och vi kan hålla undan och inkassera tre mycket viktiga poäng. Härlig inställning av killarna skönt att se att självförtroendet är tillbaka och plötsligt har man marginalerna med sig. Nästa match blir mot Ljunbyholm på Ingelvi Söndag 30/8 17.00. En viktig match eftersom vi har lika många poäng.

Som vanligt kan ni se matchens höjdpunkter på Youtube, sök efter Ingelstad herrar så hittar du rätt.