Ny trepoängare inbringades mot Norra Tång !

av | aug 19, 2015 | FÖRENING, HERRLAGET

Vi som var där fick enligt mitt tycke bevittna en riktigt bra div. 5-match. Två bra lag möttes och det stod länge och vägde vilka som skulle gå segrande ur striden. Det märktes tidigt att båda lagen hemskt gärna ville åt dom tre poängen.

Vi mötte ett fysiskt starkt lag som dessutom försökte spela fotboll vilket innebar en riktigt trevlig tillställning. Den första riktigt heta chansen fick Jakob G då han via ett hopslag kom fri med målvakten som dock är bra med på noterna och avvärjer. Två bra försvar gör att det inte blev några mer riktigt vassa chanser första halvlek och vi går till rättvis vila med 0-0.

1508183

Vi startar andra halvlek riktigt bra och Tagge tar sig fram på vänsterkanten och avlossar ett bra skott som dock målvakten avvärjer. I 55:e minuten får Tagge en ny möjlighet då bollen försöker avvärja, men inte bättre än att han snappar upp bollen och kommer fri med målvakten, rundar densamme och rullar kallt in 1-0. Ledningen blir dock inte långvarig, endast fem minuter senare kommer kvitteringen. Nu gick det undan, endast två minuter senare efter ett vackert anfall dunkar Martin S in 2-1 fint framspelad av Adam H. Bortalaget skapar senare en riktigt farlig möjlighet som Jocke ( avlöste en skadad Johan S i halvlek) snyggt avvärjde. Vi reder fortsättningsvis ut stormen och tar tre mycket viktiga poäng. Som sagt vi mötte ett för dagen riktigt bra lag som kommer att ta många poäng framöver.