Ny storseger för Herrlaget!

av | mar 29, 2016 | HERRLAGET

Ingelstad IK-IFK Lammhult 7-1 (3-0)

I måndagens match på Sportfältet blev det en ny komfortabel seger för Herrlaget. Hela 17 spelare fick spelteid och ingen föll ur ramen. Vi har en härlig samling individer och platsen om platserna i en kommande startelva är stenhård, vilket känns väldigt inspirerande.

Mot blivande seriekonkurrenten Lammhult var det inget snack om saken, vi var för dagen det klart starkaste laget. Vi tog tag i taktpinnen direkt och spelade stundtals en riktigt trevlig fotboll och skapar en hel del chanser, samtidigt som vi inte ger bortalaget något större utrymme att skapa speciellt mycket framåt. Tre mål tillverkades i första halvlek, 1-0 19 min Martin S som snappar upp en felpass från en försvarare, 2-0 32 :a minuten Martin Å snyggt framspelad av Jocke L och 3-0 i 39:e minuten genom Conrad S som höll sig framme på returen efter skott från Martin S.

DSC_0004

DSC_0007

DSC_0001

I andra halvlek gjordes sex byten, vårt övertag fortsätter och vi tillverkar ytterligare fyra mål. 4-0 60:e minuten på nick av Edvin H efter en fint slagen frispark av Jocke L, 5-0 på en säkert inslagen straff av Jocke L, 5-1 72 min där var vi inte riktigt på tårna utan lät bortalaget kriga in sitt tröstmål, 6-1 79 min på en riktigt snygg frispark av Johan S och slutresultatet 7-1 på en fin genombrytning framspelad av Simon K gör Viktor P. En stabil insats av våra aktörer, känns bra att lyckats tillverka en hel del mål i Påskmatcherna. Nu tränar vi vidare inför helgens träningsläger i Degeberga.