Hej och välkommen till Ingelstad Idrottsklubb.

Vi är sammanlagt 13 pojk och flicklag som är aktiva i vår förening. Vår målsättning i Ingelstad IK är att alla familjer ska ha en god förutsättning att deras barn ska kunna spela fotboll till låga priser och hög kvalité. Därför erbjuder vi alla ny tränare/föräldrar i föreningen att kunna genomgå en tränarutbildning där vi i Ingelstad IK står för alla utbildningskostnader.

Jag vill starta ett nytt lag denna säsongen hur går jag till väga?:

  1. Ringer upp någon i Ungdomsstyrelsen och berätta att ni vill starta ett lag.
  2. Vi bokar in en tid med er där vi går igenom allt vad Ingelstad IK står för och överlämnar material till er så att ni har dom rätta verktygen för att kunna starta upp ett lag hos osss.
  3. Ett tips är att ni samlar ihop ett par föräldrar som kan hjälpa till innan ni kommer på mötet hos oss, är det så att ni inte känner några i ert barns årskull så hjälper vi till med det vi kan för att ni ska kunna starta upp ett lag.
  4. Vi har en visionsplan som ni också kommer få i ert material av oss.
  5. När det gäller ålder att börja spela fotboll i Ingelstad IK så har vi sagt att man ska vara 6 år gammal, är det så att ert barn är yngre kontakta någon i Ungdomsstyrelsen för att se hur vi kan gå tillväga.

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588